30 Ocak 2015 Cuma

KALBİMDEN GELEN MESAJ

İçerisine kalbinizden gelen en samimi mesajları yazabileceğiniz Kalbimden Gelen Mesaj şık kutusu ile sevdiklerinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri. Kalbimden Gelen Mesaj içerisinde kalp drajelerle dolu kalp cam şişe, 2 adet seni seviyorum yazılı çikolata ve kırmızı kağıda yazılmış özel mesajınız bulunmaktadır.

Bazen sayfalarca seni seviyorum yazsanız gene de kendiniz ifade edemeyebilirsiniz, ama bazen de küçücük bir kalp ikonu kalbinizi kıpır kıpır etmeye yeter de artar.Sevginizi kolayca gösterebileceğiniz Kalbimden Gelen Mesaj ürünü şık kırmızı kalp kutusu ile gönderilmekte olup 15x17x6 cm boyutlarındadır.

 Kalbimden Gelen Mesaj da sevdiklerinizin kalbini aşkla dolduracak çok özel bir hediye kutusudur. Kalbimden Gelen Mesaj içerisinde kalp drajelerle dolu kalp cam şişe, iki adet seni seviyorum yazılı Mabel marka çikolata ve gönderdiğiniz metnin basılı olduğu kırmızı mesaj kağıdı bulunmaktadır.
Kalbimden Gelen Mesajı sizin için özel olarak hazırlayabilmemiz için yukarıdaki sepete ekle butonu üzerinde yer alan bölüme mesajınızı yazmayı unutmayınız.

Hiç yorum yok: