19 Ekim 2015 Pazartesi

Hafızalardan Silinmeyecek En İlginç Hediye Fikirleri

Aldığı hediyenin beğenilmesini kim istemez ki! Sevdiklerinize yapacağınız sürprizlerin, hafızalarına kazınmasını istiyorsanız, alacağınız hediyenin sıradışı olması yeterlidir. Hafızalara kazınmak için maddi yatırım yapmanız ya da büyük bir organizasyon yapmanıza gerek yok. Yapacağınız küçük ama alışılmışın dışında sürprizler, yıllarca konuşulacak nitelikte olacaktır. Sizin de aklınızda ilginç sürprizler yapma planı varsa, sizin için hazırladığımız en ilginç hediye fikirlerini görmeden geçmeyin deriz. 

Birbirinden İlginç Hediye Önerileri 

Sihirli Yumurta


Sihirli tohumu sayesinde, büyüttüğünüz zaman fasulyesinde en sihirli sözcüklerin yazacağı sihirli yumurta, sevdiklerinize verebileceğiniz en marjinal hediyelerden olmaya geliyor. Sihirli yumurtalar, karışık ve tekli olarak gönderilmektedir. 



Kişiye Özel Aşkıbiyotik

Hem romantik hem ilginç ve hem de tatlı mı tatlı bir hediye almayı planlıyorsanız, tüm bu özellikler kişiye özel aşkıbiyotikte mevcut.Aşkıbiyotiğin içerisinde alt kısımdaki metnini dilediğiniz gibi düzenleyebildiğiniz bir prospektüs bulunmaktadır. 



İron Samurai Watch - LED Kol Saati

Eşinize ya da babanıza sahip olabileceği en orijinal hediyeyi vermek mi istiyorsunuz? Led kol saati, tüm dikkatleri üzerine çekme hususunda oldukça başarılı, sıradışı bir hediye fikri... 





Kişiye Özel Şişede Mesaj


Sevgilinize nostaljiyi yaşatmak ve onu şaşırtmak istiyorsanız kişiye özel şişede mesaj ürününü hediye edebilirsiniz. Şişenin içerisinde kum ve deniz taşlarıyla birlikte, metnini istediğiniz gibi düzenleyebildiğiniz aşk kokan kırmızı mesaj kağıdı bulunmaktadır.



Maskeli Hırsız Kupa Bardak



Elinden kupa bardağı düşmeyen sevdiklerinize ilginç ve komik bir sürpriz yapın ve onlara maskeli hırsız kupa bardağı hediye edin... 



Sesli Araba Lastiği Alarm Saati

Hız tutkunları burada mı? Güne hızlı bir başlangıç yapmak istiyorsanız, sizi yarış pistlerindeki atmosferi yaşatacak bu alarm saat sayesinde araba ve hız tutkunuz daha da artacak. 




Ölü Gibi Yorgun 2 ’li Yastık Seti


Sürekli yorgun olduğundan yakınan sevdiklerinize ilginç bir yastık seti hediye etmeye hazır mısınız? Ölü gibi yorgun 2'li yastık seti korku filmlerinden fırlamışçasına ilgi çekici... 



Nostaljik Telefon Kılıfları

"Ne varsa eskilerde var" cümlesini sıklıkla kuran ve ilk telefonu Nokia 3310 olan yakınlarınıza özlem giderebilecekleri bir sürpriz yaparak hafızalarına kazınabilirsiniz. Nostaljik telefon kılıfı tam da aradığınız ürün olacak, bizden söylemesi :) 

Hiç yorum yok: