1 Aralık 2014 Pazartesi

HAREKETLİ NOEL BABA ŞAPKASI

Musical Moving Hat - Müzikli Hareketli Noel Baba Şapkası
Sizi oturduğunuz yerden kıpır kıpır yapacak Musical Moving Hat. Müzikli Hareketli Noel Baba Şapkası ile yılbaşı partilerinin en renkli en hareketli kişisi siz olabileceksiniz.
İddia ediyoruz Noel babanın bile şapkası Musical Moving Hat kadar havalı değildir. Müzikli Hareketli Noel Baba Şapkasını kafanıza takıyorsunuz ön tarafında bulunan ‘press here’ yazılı yere dokunuyorsunuz ve eğlenceye başlıyorsunuz.
Tuşuna bastığınız anda “Merry Christmas” şarkı çalmakta ve şarkının melodisine göre şapka hareket etmektedir.
 Musical Moving Hat ile yeni yıla enerji dolu girmek çok kolay. Müzikli Hareketli Noel Baba Şapkası Peluş malzemeden üretilmiş olup içerisinde plastik iskeleti bulunmaktadır. Musical Moving Hat 3 adet AA pilile çalışmaktadır, piller ürüne dahil değildir.
Müzikli Hareketli Noel Baba Şapkası yılbaşında oturduğu yerden kalkmayan babanıza alabileceğiniz en eğlenceli hediyelerden biri olacaktır.
Gitarda Jimi Hendrix, baş vokalde Ronald Isley’in yer aldığı zamanın ünlü gruplarından The Isley Brothers’ın ünlü şarkılarından biridir “Shout”. Bu eğlenceli şarkıdan esinlenerek yılbaşı için uyarlanan “Merry Christmas” şarkısı, yılbaşı şapkanızı yerinde duramayan bir şapkaya dönüştürüyor. Dans etmeye hazır mısınız?