10 Mayıs 2014 Cumartesi

Annelere Şık Hediye Türleri

Annelere Şık Hediye Türleri

  • Atarlı Gülistan
  • 0
Annelere Şık Hediye Türleri
Anneler gününe sayılı günler kaldı. Gezip dolaşmadığınız mağaza kalmadı. Hem kullanışlı hem güzel hem şık hem annenize yakışır hediye arayıp durmaktan yorgun düştünüz. Son çareyi internete başvurmakta buldunuz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Elimizde annenize yakışacak, hem çok şık hem çok güzel hem çok özel birbirinden güzel hediyelerimiz var. Anneniz için en uygun olanını seçin, anneler gününde annenizi çok mutlu edecek olmanın keyfini çıkarın.

Anneniz İçin En Şık Hediyeler

anneler-gunu-hediyesi-1
Annenize siyah bir topuklu ayakkabı alın. Ancak bu ayakkabı lütfen sıradan düz bir siyah olmasın. Annenizin ayağına yakışsın, görenlerin bir daha dönüp bakmasını sağlasın. Mesela fotoğrafta gördüğünüz gibi boncuklu olsun. Anneniz bu ayakkabı gördüğünde mutluluktan havalara uçacak.
anneler-gunu-hediyesi-2
Anneniz farklı tokalar takmayı seviyorsa eğer, alacağınız toka annenizin ipek saçlarını bu kadar güzel şekilde süslesin. Siz bu tokayı alacak kadar zevkli bir insansınız. :)
anneler-gunu-hediyesi-3
Kaplumbağa mı besliyorsunuz? Anneniz kaplumbağalara karşı büyük bir sevgi mi besliyor? O halde telefonu için alacağınız bu çok şık telefon kabını gördüğünde çok mutlu olacak bizden söylemesi. :)
anneler-gunu-hediyesi-4
Annenize tablet bilgisayarını saklaması için alacağınız turuncu ile leoparın mükemmel uyumu olan bu tablet çantası çok güzel bir anneler günü hediyesi olacak. Anneniz hediyesini çok beğenecek.
anneler-gunu-hediyesi-5
Anneniz için alacağınız kırmızı renkte babetler onun o kadar hoşuna gidecek ki size nasıl teşekkür edeceğini bilemeyecek.
anneler-gunu-hediyesi-6
Anneniz için alacağınız üzerinde fil figürleri bulunan bu çok şık şal ile onu şaşırtacak olmanın keyfini çıkarın. Gerçekten sizin zevkinize şalı gören herkes hayranlık duyacak.


anneler-gunu-hediyesi-7
Annenizin dolabı abiye elbiselerle doluysa, dolabın en güzel parçası olacak bu hediyeyi anneler gününde annenize hediye edin. Hediyesini gördüğünde nasıl teşekkür edeceğini bilemeyecek. :)
anneler-gunu-hediyesi-8
Anneniz şık giyinmeyi seven bir kadınsa elimizde ona çok yakışacak ve onun çok beğeneceği bir hediye seçeneği var. Bu çantaya anneniz gördüğü anda aşık olacak. Siz de mutluluktan dört köşe olacaksınız.
anneler-gunu-hediyesi-9
Annenizin baş harfini üzerinde barındıran bu bileklikler annenizin kolunda bir harika duracak.
anneler-gunu-hediyesi-10
Çanta alarak annenizin en çok ihtiyacı olan ürünü ona hediye etmiş olacaksınız.