25 Mart 2014 Salı

En Güzel Bebek Hediyeleri

Bugünkü yazımızda yeni doğan, 0-1 yaş Bebekler için hediyelik ürünleri mercek altına alıyoruz. Yeni doğan bir bebeğe ne hediye alınabilir? Hangi hediyelik ürünler bebekler için daha sağlıklı veya daha organik? 6 aylık erkek ya da kız bebeğe, hangi ürünlerden sağlıklı hediyelikler seçilebilir? Bebekler için seçilecek hangi hediyelik ürünler, tehlike ya da sağlık açısından zarar teşkil etmez? Doğum yapmış bir Anneye ne hediyeler alınabilir? İşte tüm bu soruların cevabı, en güzel hediye önerileri ile bu yazımızda! Eminiz ki, bebeğe hediye fikirleri sunan böyle bir makale, şu dakikalarda kız ya da erkek bebekler için hediye arayışında olan, siz değerli okurlarımıza büyük kolaylıklar sağlayacaktır!

Büyük bir çoğunluğumuz (Anne-Baba olmayan ya da bekar arkadaşlarımızı kast ediyoruz), özel günlerde genellikle yetişkinlere alınabilecek hediyelere göz atmış veya daha çok büyükler için hediyeler satın almışızdır. Ancak iş, Dünya'ya henüz gözlerini yeni açmış ya da 0-1 yaş aralığında olan Dünya Tatlısı Bebeklere hediyeseçmeye gelince, adeta bu konudaki tecrübesizliğimizin kurbanı oluruz. Ya gider hiç olmadık, bebek sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek riskli ürünler seçeriz, ya da daha 5-6 aylık bir bebeğe 2-3 yaş çocuklar için alınabilecek hediyeler beğenmeye kalkışırız. Siz de bu şekildeyseniz kendinizi kötü hissetmenize hiç gerek yok, çünkü yalnız değilsiniz! Yani anlayacağınız, bebeklere hediye seçme konusunda fazla bir tecrübe sahip olmayışınızda garipsenecek ya da anlaşılmayacak bir durum yok. 

Genellikle, arkadaşlarımızdan, komşularımızdan veya akrabalarımızdan biri, ya da sevdiğimiz kişinin eşi doğum yaptığında, doğan bebekleri için ne hediyeler alınabileceğini, düşüncelerine değer verdiğimiz insanlara sorarak, onlardan fikirler almaya çalışırız. Peki, etrafınızda bu tarzda tecrübeli ve sizlere bebekler için hediye fikirleri verebilecek kimseler yoksa ne yapmalı? Elbette yapılacak en güzel şey; koltuğunuza rahat bir şekilde kurulup, "Eniyihediyefikirleri.com" sitesinin özenle seçmiş olduğu, yeni doğan erkek ve kız bebekler için hediye önerilerini incelemek olacaktır! Her zaman olduğu gibi, İnternet ortamında Online satış yapan en iyi, en güvenilir hediye siteleri içerisinden sizler için en kaliteli ve en güzel bebek hediyelerini seçmeye çalıştık! Umarız sizler için, güzel ürünler seçip bulmuşuzdur. 

İşte En Güzel Bebek Hediye Fikirleri


"Annem ve Babam Beni Seviyoo" Erkek Bebek Hediye Sepeti

Bebek Hediyeleri
Satın Al Butonu
Üzerinde Anne ve Baba sevgisini ifade eden "Annem Beni Çok Seviyoo","Babam Beni Çok Seviyoo" baskılı mavi renk erkek bebek body'si ve Teddy  Bear Ayıcık bulunan bu şık hediye seti, doğum sonrası erkek bebekler için en şık hediye sepetlerinden biri! Erkek bebeğe özel, çiçekli süslemeleri ile son derece şık bu bebek sepetini sipariş etmeniz halinde, tüllerle süslenerek gönderiliyor. 

"Annem ve Babam Beni Seviyoo" Kız Bebek Hediye Sepeti

Bebek hediyeleri
Satın Al Butonu
Yukarıda yer alan erkek bebek hediye sepetini çok beğenip de "Bunun kız bebekler için olan pembe modeli yok mu?" diye düşünüyorsanız, işte aynı ürünün kız bebekler için olan modeli. Bu hediye sepeti içerisinde de Pembe renk ayıcık ve 2 adet kız bebek body'si bulunuyor!

Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık

Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık
Satın Al Butonu
"Seni Leylekler Getirdi Yavrum" bu klişeleşmiş espri, kendisine çok şirin bir bebek yastığı üzerinde hayat buluyor! Üzerine istediğiniz özel mesajınızı yazdırabileceğiniz ve bebişinizin fotoğrafını ekletebileceğiniz Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık ile, muhteşem bir hediye tasarlayabilirsiniz! Erkek bebekler için mavi, kız bebekler için pembe modelleri bulunan Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık, en güzel bebek hediyelerinden biri! Dilerseniz Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastığı 1 Yaş doğum günü kutlaması için de düşünebilir ve üzerine "İyi ki doğdun ...." şeklinde bebeğe doğum günü kutlama mesajınızı da yazdırabilirsiniz. 

Bebekler için % 100 Pamuklu Uyku Seti

Bebek hediyesi
Satın Al Butonu
Bebek hediyeleri seçerken, sağlıklı ve bebekler için risk teşkil etmeyen ürünler içerisinden bir tercih yapılmasında çok büyük bir önem vardır! Bebek teni hassas olduğu için, teninin nüfuz ettiği ürünlerin %100 organik ürünlerden seçilmesi son derece önemlidir! Şimdi önereceğimiz ürün, %100 Pamuktan bebek uyku seti! Hepsiburada.com sitesinden seçmiş olduğumuz bu ürün ile, bebekler için çok kullanışlı bir hediye seçmiş olacaksınız!

Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü

Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü
Satın Al Butonu
Dünya tatlısı bebeğinizin en şirin hali, en çok kullandığınız ürünlerden biri olan bebek önlüğü üzerine yer alsın ister misiniz? Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü ile, mama saatleri çok ama çok eğlenceli geçecek! Kız bebekler için pembe, erkek bebekler için mavi renk seçenekleri bulunan Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü, havlu kumaş dokusu ile çok son derece sağlıklı, boyun kısmında yer alan cırt cırt yapısı ile çok kullanışlı! 0-6 ay veya yeni doğan erkek ya da kız bebekler için ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız bu ürünü tavsiye ediyoruz!

Erkek Bebek Hediyeleri & Küçük Bey Bebek Önlüğü

Küçük Bey Bebek Önlüğü
Satın Al Butonu
Gülüşü ile size dünyaları armağan eden minik yavrunuza sevimli-şirin bir hediye düşünüyorsanız, papyonlu ve kravatlı modelleri ile Küçük Bey Bebek Önlüğü tam size göre! Havlu kumaştan yapılmış olan ve boyun kısmında cırt cırtı bulunan Küçük Bey Bebek Önlüğü, bebeğe yemek yedirmeyi çok eğlenceli bir hale getiriyor. 

Kız Bebek Hediyeleri & Küçük Hanım Bebek Önlüğü

Küçük Hanım Bebek Önlüğü
Satın Al Butonu
Allah tüm güzellikleri, tüm şirinlikleri bebeklere vermiş adeta! Bu şirinlikleri de olmasa acaba kim katlanırdı bu kadar zahmete! Bebek bakımı; ağlaması, acıkması, maması, ateşlenmesi, gaz problemi, bezi derken müthiş bir emek, çok büyük bir fedakarlık gerektiriyor! Şimdi önereceğimiz hediye ile, küçük prenseslerin şıklığına şıklık katacaksınız! Mama yemeği ve yedirmeyi eğlenceli hale getiren Küçük Hanım Bebek Önlüğü, havlu kumaştan üretilmiş olması ile de son derece sağlıklı! Üzerine bebeğin isminin yazılacağı Küçük Hanım Bebek Önlüğü, doğum sonrası verilebilecek en güzel hediyelerden biri!

Puantiyeli Mavi Hediye Kutuda Erkek Bebek Hediyeleri

Bebek Hediyeleri